0639847258
Van haren Techniek - Koelen & Verwarmen met je airco!

Daikin support

Van Haren Techniek Koelen & Verwarmen

Daikin Support

Onderhoud en support zijn belangrijke aspecten voor elke airconditioning-eigenaar. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw airconditioning in goede staat blijft, zodat u kunt genieten van een comfortabele en gezonde leefomgeving.

De Daikin Support van Van Haren techniek Koelen & verwarmen  kan u daarbij helpen.

Als u uw airconditioning bij van haren techniek koelen & verwarmen heeft aangekocht, kunt u profiteren van de expertise en ervaring van haren techniek koelen & verwarmen Daikin Support.

Van haren Techniek - Koelen & Verwarmen met je airco!

Het team van  haren techniek koelen & verwarmen  Daikin Support is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van airconditioning-systemen, en is daarom de ideale partner voor uw airconditioning. Ze zijn opgeleid om uw systeem snel en effectief te onderhouden, en kunnen u helpen bij het oplossen van eventuele problemen die zich kunnen voordoen.

Met regelmatig onderhoud kunt u ervoor zorgen dat uw airconditioning in optimale staat blijft en dat uw comfort en gezondheid worden beschermd. Het is belangrijk om de filters regelmatig te vervangen en te controleren op andere mogelijke problemen, zoals verstoppingen of lekkages. van haren techniek koelen & verwarmen kan u helpen bij het onderhouden van uw airconditioning, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de prestaties van uw systeem.

Bovendien biedt van haren techniek koelen & verwarmen u ook de mogelijkheid om uw airconditioning te onderhouden volgens een preventieve onderhoudsplannen. Hierdoor weet u zeker dat uw systeem op tijd wordt onderhouden en kunt u problemen voorkomen die leiden tot onnodige kosten of downtime.

In het geval dat er toch een probleem optreedt met uw airconditioning, kunt u vertrouwen op de snelle en effectieve service.

Om het verloop en onderhoud te borgen heeft van haren techniek koelen & verwarmen ook een uitgebreid systeem van rapportage en monitoren ontwikkeld, zo blijft u op de hoogte van de status van uw airconditioning en heeft u de garantie dat uw systeem optimaal presteert.

Als u nog geen klant bent bij van haren techniek koelen & verwarmen kunt u altijd een verzoek indienen, wij nemen dan snel contact met u op.

Heeft u vragen?

Indien u vragen heeft over Stand By Me, neemt u dan contact met Daikin op.

Daikin Stand By Me registreert u uw Daikin

In Daikin Stand By Me registreert u uw Daikin systeem voor gratis 5 jaar garantie op onderdelen! Daarnaast is er de mogelijkheid via uw installateur de garantie op onderdelen tegen betaling uit te breiden naar 10 jaar. In Stand By Me vindt u alle gegevens van uw Daikin installatie. U en uw Daikin installateur kunnen er uw registratie-, inbedrijfstellings- en onderhoudsbestanden etc. mee beheren. Eenvoudige toegang tot de juiste informatie helpt uw Daikin servicepartner om u snel en optimaal van dienst te kunnen zijn.

Hoe u uw nieuwe Daikin systeem kunt registreren

 1. Uw Daikin installateur Van haren techniek koelen & verwarmen registreert uw systeem  na de inbedrijfstelling
 2. Na deze pre-registratie door uw servicepartner ontvangt u een inbedrijfstellingscode per e-mail  (kijk ook in de SPAM)
 3. Met deze code kunt u online de registratie voltooien en uw profiel updaten
 4. Uw registratie is compleet, u geniet van gratis 5 jaar garantie op onderdelen en u heeft een duidelijk overzicht van uw installatie en garantie

Daikin veelgestelde vragen

Uw Daikin-ID is uw gebruikersaccount om in te loggen op Daikin applicaties zoals Stand By Me in in de ONECTA app. Uw Daikin-ID bestaat uit de combinatie van het door u opgegeven e-mailadres en wachtwoord.

Als u het wachtwoord van uw Daikin-ID bent vergeten, klik dan op de link 'Wachtwoord vergeten' op het inlogscherm

Vul op het volgende scherm uw e-mailadres en uw ontvangt een e-mail met daarin een link om uw wachtwoord te resetten. Klik op de link in de mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Dit is een installateur die voldoende opleidingen bij Daikin heeft gevolgd en heeft aangetoond dat hij in staat is om correcte inbedrijfstellingen, reparaties en onderhoud uit te voeren.

U kunt uw intallatie registeren op Stand By Me of direct via uw ONECTA app.

U kunt uw installatie tot 6 maanden na de inbedrijfstelling registeren op Stand By Me of via de ONECTA app.
U ontvangt de inbedrijfstellingscode per e-mail welke bekend is bij uw Daikin Professional. Controleer ook uw spam folder. Heeft u geen e-mail ontvangen? Neem dan contact op met uw Daikin Professional.
U kunt in Stand By Me enkel officiële Daikin combinaties registreren. Daikin geeft alleen garantie in combinatie met regelmatig onderhoud!

Informatie van Daikin en het garantiebeleid

Daikin heeft een breed en transparant garantiebeleid. Als Daikin installatiepartner kunt u de fabrieksgarantie op onderdelen voor sommige producten zelfs verlengen.

In het bijzonder voor Daikin Altherma/Hybride verwarmingssystemen en Daikin (multi-)Split airconditioningsystemen geldt dat u bij registratie een standaardgarantie geniet van 5 jaar na inbedrijfstelling. Via Stand By Me registreert u eenvoudig het product én heeft u de mogelijkheid tot het bijkopen van garantie naar 10 jaar verlengde garantie op onderdelen.

Aanvulling garantievoorwaarden Daikin

Deze aanvullingen zijn door de Nederlandse leverancier van uw Daikin product opgesteld.

Voorwaarden

 • De genoemde garantietermijn gaat in op moment van factuurdatum leverantie;
 • Garantie wordt enkel afgegeven aan de installateur;
 • Dit garantiebeleid is een aanvulling op de Daikin algemene levering- en verkoopvoorwaarden;
 • De apparatuur mag alleen conform de richtlijnen en configuraties die door Daikin zijn goedgekeurd worden toegepast. Uitsluitingen

Er is geen sprake van garantie indien:

 • Het defect is ontstaan door achterstallig onderhoud, ernstige vervuiling van de installatie(delen) en/of plaatsing van de installatie(delen) in of nabij een agressief milieu;
 • Het typeplaatje is verwijderd of onleesbaar gemaakt;
 • Andere (externe) defecten en kosten (gevolgschade) die ontstaan als gevolg van het defect van de Daikin installatie(delen) zelf, vallen niet onder deze garantievoorwaarden;
 • De apparatuur niet meer in de originele staat is en zonder schriftelijke goedkeuring van Daikin is gemodificeerd.

Afhandeling van garantieaanvragen Een garantieaanvraag kan alleen in behandeling worden genomen indien de volgende gegevens aan ons kunnen worden overlegd:

 • Serienummers van de defecte installatiedelen;
 • Datum waarop de installatie in bedrijf is genomen;
 • Datum waarop het defect is ontstaan;
 • Factuurnummer(s) waarmee de vervangende onderdelen werden gefactureerd. Voor het indienen van een garantieaanvraag dien je gebruik te maken van het garantieaanvraagformulier.

Meer informatie via onze service op aanvraag.

Indien je Daikin een volledig ingevuld garantieaanvraagformulier met genoemde gegevens toestuurt, zijn zij in staat je binnen 24 uur te voorzien van een vervangend onderdeel en de administratieve handelingen voor jou tot een minimum te beperken.

Ervaringen van onze airco gebruikers

Benieuwd naar ervaringen van gebruikers die gebruik maken onze airco diensten? Lees ze hier.

google
Tom Nierstrasz
mei 23, 2024

Van Haren Techniek heeft een ontzettend mooie airco installatie aangelegd binnen de besproken tijd en kosten. Hard gewerkt en netjes in overleg alles afgemaakt.

google
G.B. Dam
mei 8, 2024

Een vakman die meedenkt, met oplossingen komt en overlegd als het net even anders moet.

Top service. Dusty is een fijne en betrouwbaar persoon die heel secuur te werk gaat. Hij stemt alles goed af en streeft perfectie naar. Echt een fijn persoon om mee te werken. De airco is top en we gaan hier zeker plezier van hebben.

Een offerte is geheel vrijblijvend

Offerte samenstellen

Airco's op maat en naar wens!

Alle airco's installeren en monteren wij professioneel en vakkundig. Ideal toch?

Van Haren Techniek – Koelen & Verwarmen met airco’s is een bedrijf gevestigd in Culemborg (dicht bij Utrecht in de buurt). Wij zijn gespecialiseerd in airco montage, onderhoud uitvoeren voor airco’s en storingen oplossen van airco’s. Met meer dan 5+ jaar ervaring met het monteren van airco’s kunnen wij u een professionele en perfecte montage garanderen. Daarom kunnen wij ook de volgende usp’s aanbieden:

Snelheid van inplannen

Wij van Van Haren Techniek werken met een klein & ervaren team van airco specialisten. Hierdoor kunnen wij uw opdracht snel en vakkundig uitvoeren.

Servicegerichtheid en kwaliteit

Wij werken alleen maar met topkwaliteit merken zoals LG, Mitsubishi & Daikin. Ook zijn wij pas tevreden als u tevreden bent, dat is onze servicegerichtheid.

Een overzichtlijke offerte met een scherpe prijs

Bij Van Haren Techniek ontvangt u een duidelijke en overzichtelijke offerte, zonder kleine lettertjes wel zo fijn & eerlijk voor iedereen.

Waarom gebruik maken van onze diensten?

Hiernaast vind je een antwoord op de vragen die de klanten het meest gesteld hebben aan ons. Mocht je toch een andere vraag hebben? Vul dan even ons contactformulier in en we komen binnen 12 uur bij je erop terug.

Elk project is uniek, dus het is niet mogelijk om direct de prijs van jouw airco montage vast te stellen. Je kunt echter wel een vrijblijvende en kosteloze offerte aanvragen via onze website. Op deze manier kunnen we een beter begrip krijgen van jouw project en je een nauwkeurige prijsopgave doen.

De startdatum van jouw airco montage is volledig afhankelijk van onze beschikbaarheid, maar doorgaans kunnen we het zo regelen dat we binnen 1 tot 2 weken van start kunnen gaan met ons team. Neem gerust contact met ons op om de startdatum van jouw airco montage te bespreken.

Bij Van Haren Techniek - Koelen & Verwarmen heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse gerenommeerde merken voor airconditioning, waaronder LG, Mitsubishi en Daikin. 

Iedere airco heeft verschillende capaciteiten dus er wordt wel gekeken na de ruimtes die gekoeld en/of verwarmd moeten worden.

Volgens de Europese wetgeving moeten fabrikanten 2 jaar Garantie op hun producten. Sommige fabrikanten zijn zelfs zo overtuigd van hun producten dat ze deze termijn voor bepaalde onderdelen opschroeven naar 3 of 5 of zelfs 10 jaar of meer. 

Let op: Bij een langere garantie periode dan 2 jaar eisen de meeste fabrikanten een airco onderhoudscontract.

Onze populaire diensten...

Wij bieden diverse soorten airco diensten aan, zodat u altijd kunt genieten van de beste service.

Airco met montage

Onderhoudscontract

Storinghulp airco

Airco projecten

Kom met ons in contact

Heeft u een vraag?

Via het contactformulier stelt u eenvoudig en snel uw vraag. Wij streven ernaar om uw vraag binnen 12 uur te beantwoorden.

Belt u ons liever? Wij zijn bereikbaar op:
0639847258 en per e-mail op info@vanharentechniek.nl

Stel ons hieronder uw vraag