0639847258
Van haren Techniek - Koelen & Verwarmen met je airco!

Van Haren Techniek Koelen & Verwarmen

Wat vertellen onze klanten?

google

Van Haren Techniek heeft een ontzettend mooie airco installatie aangelegd binnen de besproken tijd en kosten. Hard gewerkt en netjes in overleg alles afgemaakt.

google

Een vakman die meedenkt, met oplossingen komt en overlegd als het net even anders moet.

G.B. Dam mei 8, 2024
google

Top service. Dusty is een fijne en betrouwbaar persoon die heel secuur te werk gaat. Hij stemt alles goed af en streeft perfectie naar. Echt een fijn persoon om mee te werken. De airco is top en we gaan hier zeker plezier van hebben.

google

Zeer professioneel en uitermate vriendelijk personeel, goede service!

Emiel van Os april 4, 2024
google

Bij ons is nu bijna een maand geleden de airco installatie aangebracht, bestaande uit een multisplitunit, een sninglesplituntit en vier inverters. Deze werden door de firma Van Haren snel, vakkundig en uitermate netjes geïnstalleerd. De airco' werken probleemloos en geluidsarm. En na bijna een maand zien we dat ons gasverbruik in de afgelopen maand meer dan gehalveerd is, terwijl ons elektriciteitsverbruik met een kleine dertig procent is toegenomen, hetgeen prima door onze zonnepanelen wordt cecompenseerd. Onder de streep houden we nu dus geld over en het comfort in onze woning is flink verhoogd. Al met al een uitstekende investering, met dank aan Dusty voor zijn goede adviezen en zijn uitstekende service en vakmanschap.

google

Bij Dusty heb ik nu al tweemaal airco's gekocht. In beide gevallen is alles prima gegaan. Prima proces, duidelijke kennis van producten en vakkundige montage.

wk maart 8, 2024
google

Fijn contact, goede offerte en komt afspraken na

Mathijs Valster maart 1, 2024
google

Wij zijn super blij met de airco. Het is vakkundig aangebracht. Snel de offerte binnen en duidelijke uitleg daarbij. Er werd heel netjes gewerkt, ook wel fijn. Echt een aanrader.

Corry Meijdam maart 1, 2024
google

Vandaag is onze tweede airco geplaatst door Dusty. Opnieuw voortreffelijk meegedacht en perfect geïnstalleerd. Dus als u nadenkt over het plaatsen van een airco? Gewoon Dusty bellen en dan komt alles helemaal goed.

GM van Velthoven januari 29, 2024
google

Airco nodig? Neem contact op met Van Haren Techniek. Eigenaar neemt snel contact met je op om een afspraak te maken. Hebben goed advies gekregen. Plaatsen van onze airco was super goed geregeld. Een aanrader om je airco via dit bedrijf aan te schaffen.

Ans M november 29, 2023
google

Top bedrijf, komen afspraken na! Prima airco geplaatst, zeer vriendelijke monteurs en top service!

Hans van Rangelrooij november 15, 2023
google

Heel erg blij met het werk wat ze hebben gedaan. Montage was al netjes, maar nu ook de onderhoudsbeurt ontzettend grondig uitgevoerd en goede uitleg over zelf onderhouden in de tussentijd. Vriendelijke eigenaar en behulpzaam. Ik raad iedereen dit bedrijf aan!

Elisa Dimonte oktober 30, 2023

Een offerte is geheel vrijblijvend

Offerte samenstellen

Airco's op maat en naar wens!

Alle airco's installeren en monteren wij professioneel en vakkundig. Ideal toch?

Van Haren Techniek – Koelen & Verwarmen met airco’s is een bedrijf gevestigd in Culemborg (dicht bij Utrecht in de buurt). Wij zijn gespecialiseerd in airco montage, onderhoud uitvoeren voor airco’s en storingen oplossen van airco’s. Met meer dan 5+ jaar ervaring met het monteren van airco’s kunnen wij u een professionele en perfecte montage garanderen. Daarom kunnen wij ook de volgende usp’s aanbieden:

Snelheid van inplannen

Wij van Van Haren Techniek werken met een klein & ervaren team van airco specialisten. Hierdoor kunnen wij uw opdracht snel en vakkundig uitvoeren.

Servicegerichtheid en kwaliteit

Wij werken alleen maar met topkwaliteit merken zoals LG, Mitsubishi & Daikin. Ook zijn wij pas tevreden als u tevreden bent, dat is onze servicegerichtheid.

Een overzichtlijke offerte met een scherpe prijs

Bij Van Haren Techniek ontvangt u een duidelijke en overzichtelijke offerte, zonder kleine lettertjes wel zo fijn & eerlijk voor iedereen.

Waarom gebruik maken van onze diensten?

Hiernaast vind je een antwoord op de vragen die de klanten het meest gesteld hebben aan ons. Mocht je toch een andere vraag hebben? Vul dan even ons contactformulier in en we komen binnen 12 uur bij je erop terug.

Elk project is uniek, dus het is niet mogelijk om direct de prijs van jouw airco montage vast te stellen. Je kunt echter wel een vrijblijvende en kosteloze offerte aanvragen via onze website. Op deze manier kunnen we een beter begrip krijgen van jouw project en je een nauwkeurige prijsopgave doen.

De startdatum van jouw airco montage is volledig afhankelijk van onze beschikbaarheid, maar doorgaans kunnen we het zo regelen dat we binnen 1 tot 2 weken van start kunnen gaan met ons team. Neem gerust contact met ons op om de startdatum van jouw airco montage te bespreken.

Bij Van Haren Techniek - Koelen & Verwarmen heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse gerenommeerde merken voor airconditioning, waaronder LG, Mitsubishi en Daikin. 

Iedere airco heeft verschillende capaciteiten dus er wordt wel gekeken na de ruimtes die gekoeld en/of verwarmd moeten worden.

Volgens de Europese wetgeving moeten fabrikanten 2 jaar Garantie op hun producten. Sommige fabrikanten zijn zelfs zo overtuigd van hun producten dat ze deze termijn voor bepaalde onderdelen opschroeven naar 3 of 5 of zelfs 10 jaar of meer. 

Let op: Bij een langere garantie periode dan 2 jaar eisen de meeste fabrikanten een airco onderhoudscontract.

Onze populaire diensten...

Wij bieden diverse soorten airco diensten aan, zodat u altijd kunt genieten van de beste service.

Airco met montage

Onderhoudscontract

Storinghulp airco

Airco projecten

Kom met ons in contact

Heeft u een vraag?

Via het contactformulier stelt u eenvoudig en snel uw vraag. Wij streven ernaar om uw vraag binnen 12 uur te beantwoorden.

Belt u ons liever? Wij zijn bereikbaar op:
0639847258 en per e-mail op info@vanharentechniek.nl

Stel ons hieronder uw vraag