0639847258
Van haren Techniek - Koelen & Verwarmen met je airco!

Coating airco

Van Haren Techniek Koelen & Verwarmen

Verleng de levensduur van uw airco met onze coating service

Uw airconditioning speelt een essentiële rol in het handhaven van comfortabele temperaturen in uw huis of kantoor. Om ervoor te zorgen dat uw airco optimaal blijft presteren en langer meegaat, bieden wij onze gespecialiseerde Coating Airco dienst aan.

Waarom Coating voor Uw Airco?

Airco’s zijn blootgesteld aan verschillende omgevingsfactoren, waaronder stof, vocht, en de tand des tijds. Na verloop van tijd kan deze blootstelling leiden tot slijtage, verminderde prestaties, en zelfs onnodige reparaties. Onze coating service biedt de volgende voordelen:

  • Bescherming tegen corrosie: Onze coating beschermt uw airconditioner tegen roest en corrosie, wat de levensduur van het systeem verlengt.

  • Efficiëntere werking: Met een schone en beschermende coating kan uw airco efficiënter warmte afvoeren en koelte genereren, wat resulteert in energiebesparing.

  • Minder onderhoud: Minder slijtage betekent minder frequente onderhoudsbeurten en reparaties, waardoor uw kosten worden verlaagd.

  • Frissere lucht: Een gecoate airconditioner voorkomt dat stof en vuil zich ophopen in het systeem, waardoor de luchtkwaliteit in uw ruimte wordt verbeterd.

Onze Coating Airco Service in Actie

Onze getrainde professionals reinigen eerst uw airconditioning grondig om alle onzuiverheden en vuil te verwijderen. Vervolgens brengen we een duurzame beschermende coating aan op de essentiële onderdelen van uw airco, inclusief de condensor. Deze coating is speciaal ontworpen om langdurige bescherming te bieden en de efficiëntie van uw systeem te verhogen.

Wanneer is het tijd voor een Coating?

Als u opmerkt dat de buiten unit van de airco verkleurde plekken (vaak grijs of witte plekken) krijgt op de condensor, kan het tijd zijn voor een coating. Regelmatig onderhoud en coating kunnen problemen voorkomen voordat ze zich voordoen, waardoor u geld bespaart op dure reparaties.

Investeer in de levensduur en prestaties van uw airconditioning met onze professionele Coating Airco dienst. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek hoe wij uw comfort kunnen verbeteren en uw kosten kunnen verlagen. Uw airco verdient het beste, en wij bieden het.

Prijs airco coating

Wilt u uw airco laten coaten door Van Haren Techniek - Koelen & Verwarmen? De kosten van een airco coating zijn €300 (Excl. BTW)

Bekijk het airco coating process

Heeft u vragen?

Wij van Van Haren Techniek Koelen & Verwarmen staan graag voor u klaar.

U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen

Ervaringen van onze airco gebruikers

Benieuwd naar ervaringen van gebruikers die gebruik maken onze airco diensten? Lees ze hier.

google
Tom Nierstrasz
mei 23, 2024

Van Haren Techniek heeft een ontzettend mooie airco installatie aangelegd binnen de besproken tijd en kosten. Hard gewerkt en netjes in overleg alles afgemaakt.

google
G.B. Dam
mei 8, 2024

Een vakman die meedenkt, met oplossingen komt en overlegd als het net even anders moet.

Top service. Dusty is een fijne en betrouwbaar persoon die heel secuur te werk gaat. Hij stemt alles goed af en streeft perfectie naar. Echt een fijn persoon om mee te werken. De airco is top en we gaan hier zeker plezier van hebben.

Een offerte is geheel vrijblijvend

Offerte samenstellen

Airco's op maat en naar wens!

Alle airco's installeren en monteren wij professioneel en vakkundig. Ideal toch?

Van Haren Techniek – Koelen & Verwarmen met airco’s is een bedrijf gevestigd in Culemborg (dicht bij Utrecht in de buurt). Wij zijn gespecialiseerd in airco montage, onderhoud uitvoeren voor airco’s en storingen oplossen van airco’s. Met meer dan 5+ jaar ervaring met het monteren van airco’s kunnen wij u een professionele en perfecte montage garanderen. Daarom kunnen wij ook de volgende usp’s aanbieden:

Snelheid van inplannen

Wij van Van Haren Techniek werken met een klein & ervaren team van airco specialisten. Hierdoor kunnen wij uw opdracht snel en vakkundig uitvoeren.

Servicegerichtheid en kwaliteit

Wij werken alleen maar met topkwaliteit merken zoals LG, Mitsubishi & Daikin. Ook zijn wij pas tevreden als u tevreden bent, dat is onze servicegerichtheid.

Een overzichtlijke offerte met een scherpe prijs

Bij Van Haren Techniek ontvangt u een duidelijke en overzichtelijke offerte, zonder kleine lettertjes wel zo fijn & eerlijk voor iedereen.

Waarom gebruik maken van onze diensten?

Hiernaast vind je een antwoord op de vragen die de klanten het meest gesteld hebben aan ons. Mocht je toch een andere vraag hebben? Vul dan even ons contactformulier in en we komen binnen 12 uur bij je erop terug.

Elk project is uniek, dus het is niet mogelijk om direct de prijs van jouw airco montage vast te stellen. Je kunt echter wel een vrijblijvende en kosteloze offerte aanvragen via onze website. Op deze manier kunnen we een beter begrip krijgen van jouw project en je een nauwkeurige prijsopgave doen.

De startdatum van jouw airco montage is volledig afhankelijk van onze beschikbaarheid, maar doorgaans kunnen we het zo regelen dat we binnen 1 tot 2 weken van start kunnen gaan met ons team. Neem gerust contact met ons op om de startdatum van jouw airco montage te bespreken.

Bij Van Haren Techniek - Koelen & Verwarmen heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse gerenommeerde merken voor airconditioning, waaronder LG, Mitsubishi en Daikin. 

Iedere airco heeft verschillende capaciteiten dus er wordt wel gekeken na de ruimtes die gekoeld en/of verwarmd moeten worden.

Volgens de Europese wetgeving moeten fabrikanten 2 jaar Garantie op hun producten. Sommige fabrikanten zijn zelfs zo overtuigd van hun producten dat ze deze termijn voor bepaalde onderdelen opschroeven naar 3 of 5 of zelfs 10 jaar of meer. 

Let op: Bij een langere garantie periode dan 2 jaar eisen de meeste fabrikanten een airco onderhoudscontract.

Onze populaire diensten...

Wij bieden diverse soorten airco diensten aan, zodat u altijd kunt genieten van de beste service.

Airco met montage

Onderhoudscontract

Storinghulp airco

Airco projecten

Kom met ons in contact

Heeft u een vraag?

Via het contactformulier stelt u eenvoudig en snel uw vraag. Wij streven ernaar om uw vraag binnen 12 uur te beantwoorden.

Belt u ons liever? Wij zijn bereikbaar op:
0639847258 en per e-mail op info@vanharentechniek.nl

Stel ons hieronder uw vraag