0639847258
Van haren Techniek - Koelen & Verwarmen met je airco!

Onderhoud warmtepomp

Van Haren Techniek Koelen & Verwarmen

Wij verzorgen ook de onderhoud van uw warmtepomp.

Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren door een deskundige warmtepompinstallateur, kan de levensduur van de warmtepomp aanzienlijk worden verlengd, soms wel met tientallen jaren!

Hoewel warmtepompen over het algemeen weinig onderhoud vereisen, zijn ze niet volledig onderhoudsvrij. Preventief onderhoud is essentieel om hun energiezuinige prestaties te behouden, storingen te voorkomen en een veilige werking te waarborgen. Gelukkig is dit geen dagelijkse verplichting.

Voor een optimaal functionerend warmtepompsysteem adviseren wij om eens in de twee jaar een grondige onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Tijdens deze onderhoudsbeurt:

  1. Controleren we de prestaties van het systeem.
  2. Optimaliseren we de instellingen.
  3. Sporen we eventuele verstoppingen in de warmtewisselaar, veroorzaakt door vervuild systeemwater, op.
  4. Reinigen we de onderdelen en verwijderen we vuil uit het buitendeel van de warmtepomp.

Met ons onderhoudscontract bieden wij onze klanten de gemoedsrust dat wij bij eventuele storingen zonder voorrijkosten beschikbaar zijn. Ons team staat 24/7 tot uw beschikking, en wij streven ernaar om binnen 48 uur na melding bij u langs te komen.

Prijs warmtepomp onderhoud

Wilt u uw warmtepomp laten onderhouden door Van Haren Techniek - Koelen & Vewarmen? De kosten van een warmtepomp onderhoud zijn €300 (Excl. BTW)

Heeft u vragen?

Wij van Van Haren Techniek Koelen & Verwarmen staan graag voor u klaar.

U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen

Ervaringen van onze airco gebruikers

Benieuwd naar ervaringen van gebruikers die gebruik maken onze airco diensten? Lees ze hier.

google
Tom Nierstrasz
mei 23, 2024

Van Haren Techniek heeft een ontzettend mooie airco installatie aangelegd binnen de besproken tijd en kosten. Hard gewerkt en netjes in overleg alles afgemaakt.

google
G.B. Dam
mei 8, 2024

Een vakman die meedenkt, met oplossingen komt en overlegd als het net even anders moet.

Top service. Dusty is een fijne en betrouwbaar persoon die heel secuur te werk gaat. Hij stemt alles goed af en streeft perfectie naar. Echt een fijn persoon om mee te werken. De airco is top en we gaan hier zeker plezier van hebben.

Een offerte is geheel vrijblijvend

Offerte samenstellen

Airco's op maat en naar wens!

Alle airco's installeren en monteren wij professioneel en vakkundig. Ideal toch?

Van Haren Techniek – Koelen & Verwarmen met airco’s is een bedrijf gevestigd in Culemborg (dicht bij Utrecht in de buurt). Wij zijn gespecialiseerd in airco montage, onderhoud uitvoeren voor airco’s en storingen oplossen van airco’s. Met meer dan 5+ jaar ervaring met het monteren van airco’s kunnen wij u een professionele en perfecte montage garanderen. Daarom kunnen wij ook de volgende usp’s aanbieden:

Snelheid van inplannen

Wij van Van Haren Techniek werken met een klein & ervaren team van airco specialisten. Hierdoor kunnen wij uw opdracht snel en vakkundig uitvoeren.

Servicegerichtheid en kwaliteit

Wij werken alleen maar met topkwaliteit merken zoals LG, Mitsubishi & Daikin. Ook zijn wij pas tevreden als u tevreden bent, dat is onze servicegerichtheid.

Een overzichtlijke offerte met een scherpe prijs

Bij Van Haren Techniek ontvangt u een duidelijke en overzichtelijke offerte, zonder kleine lettertjes wel zo fijn & eerlijk voor iedereen.

Waarom gebruik maken van onze diensten?

Hiernaast vind je een antwoord op de vragen die de klanten het meest gesteld hebben aan ons. Mocht je toch een andere vraag hebben? Vul dan even ons contactformulier in en we komen binnen 12 uur bij je erop terug.

Elk project is uniek, dus het is niet mogelijk om direct de prijs van jouw airco montage vast te stellen. Je kunt echter wel een vrijblijvende en kosteloze offerte aanvragen via onze website. Op deze manier kunnen we een beter begrip krijgen van jouw project en je een nauwkeurige prijsopgave doen.

De startdatum van jouw airco montage is volledig afhankelijk van onze beschikbaarheid, maar doorgaans kunnen we het zo regelen dat we binnen 1 tot 2 weken van start kunnen gaan met ons team. Neem gerust contact met ons op om de startdatum van jouw airco montage te bespreken.

Bij Van Haren Techniek - Koelen & Verwarmen heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse gerenommeerde merken voor airconditioning, waaronder LG, Mitsubishi en Daikin. 

Iedere airco heeft verschillende capaciteiten dus er wordt wel gekeken na de ruimtes die gekoeld en/of verwarmd moeten worden.

Volgens de Europese wetgeving moeten fabrikanten 2 jaar Garantie op hun producten. Sommige fabrikanten zijn zelfs zo overtuigd van hun producten dat ze deze termijn voor bepaalde onderdelen opschroeven naar 3 of 5 of zelfs 10 jaar of meer. 

Let op: Bij een langere garantie periode dan 2 jaar eisen de meeste fabrikanten een airco onderhoudscontract.

Onze populaire diensten...

Wij bieden diverse soorten airco diensten aan, zodat u altijd kunt genieten van de beste service.

Airco met montage

Onderhoudscontract

Storinghulp airco

Airco projecten

Kom met ons in contact

Heeft u een vraag?

Via het contactformulier stelt u eenvoudig en snel uw vraag. Wij streven ernaar om uw vraag binnen 12 uur te beantwoorden.

Belt u ons liever? Wij zijn bereikbaar op:
0639847258 en per e-mail op info@vanharentechniek.nl

Stel ons hieronder uw vraag