0639847258
Van haren Techniek - Koelen & Verwarmen met je airco!

Airco met montage

Van Haren Techniek Koelen & Verwarmen

Een bedrijf dat zich richt op de verkoop, installatie & montage van airco's

Wij leveren airconditioners van diverse grote merken waaronder LG, Mitsubishi en Daikin. Hieronder leest u waarom wij werken met deze grote merken.

Door het verkopen van deze drie merken airco’s, kan Van haren techniek Koelen & verwarmen  aan de wensen van elke klant voldoen, of het nu gaat om een eenvoudige oplossing voor een enkele kamer of een geavanceerd systeem voor een groot gebouw. 

Van haren Techniek - Koelen & Verwarmen met je airco!

LG Airco

LG biedt een breed scala aan airconditioners, van eenvoudige mooie split-units tot geavanceerde multi split airco systeem. Deze airconditioners zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en bieden een efficiënte en stille koeling of (bij)verwarming.

Van haren Techniek - Koelen & Verwarmen met je airco!

Mitsubishi Airco

Mitsubishi biedt ook een breed scala aan airconditioners, van enkelvoudige split-units tot geavanceerde multi split airco systeem. Deze airconditioners zijn bekend om hun hoge energie-efficiëntie en duurzaamheid.

Daikin Airco - Airconditioning

Daikin Airco

Daikin is wereldleider in airconditioning en biedt een breed scala aan producten, van enkelvoudige split units tot geavanceerde multi split airco systeem. Daikin airconditioners zijn bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wat zit er inbegrepen

Bij een standaard airco montage?

Wat zit er niet standaard inbegrepen

Bij een airco montage?

Deze dingen zitten standaard niet inbegrepen bij een airco montage maar kunnen tegen een meerprijs wel gedaan worden.

Mocht uw situatie anders zijn als hierboven omschreven of indien u meer materialen nodig heeft dan standaard meegeleverd laat u ons dit dan weten. Dit voorkomt verrassingen achteraf en weet u precies hoeveel de totaalprijs is voor de complete installatie.

Heeft u vragen?

Wij van Van Haren Techniek Koelen & Verwarmen staan graag voor u klaar.

U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen

Ervaringen van onze airco gebruikers

Benieuwd naar ervaringen van gebruikers die gebruik maken onze airco diensten? Lees ze hier.

google
Tom Nierstrasz
mei 23, 2024

Van Haren Techniek heeft een ontzettend mooie airco installatie aangelegd binnen de besproken tijd en kosten. Hard gewerkt en netjes in overleg alles afgemaakt.

google
G.B. Dam
mei 8, 2024

Een vakman die meedenkt, met oplossingen komt en overlegd als het net even anders moet.

Top service. Dusty is een fijne en betrouwbaar persoon die heel secuur te werk gaat. Hij stemt alles goed af en streeft perfectie naar. Echt een fijn persoon om mee te werken. De airco is top en we gaan hier zeker plezier van hebben.

Een offerte is geheel vrijblijvend

Offerte samenstellen

Airco's op maat en naar wens!

Alle airco's installeren en monteren wij professioneel en vakkundig. Ideal toch?

Van Haren Techniek – Koelen & Verwarmen met airco’s is een bedrijf gevestigd in Culemborg (dicht bij Utrecht in de buurt). Wij zijn gespecialiseerd in airco montage, onderhoud uitvoeren voor airco’s en storingen oplossen van airco’s. Met meer dan 5+ jaar ervaring met het monteren van airco’s kunnen wij u een professionele en perfecte montage garanderen. Daarom kunnen wij ook de volgende usp’s aanbieden:

Snelheid van inplannen

Wij van Van Haren Techniek werken met een klein & ervaren team van airco specialisten. Hierdoor kunnen wij uw opdracht snel en vakkundig uitvoeren.

Servicegerichtheid en kwaliteit

Wij werken alleen maar met topkwaliteit merken zoals LG, Mitsubishi & Daikin. Ook zijn wij pas tevreden als u tevreden bent, dat is onze servicegerichtheid.

Een overzichtlijke offerte met een scherpe prijs

Bij Van Haren Techniek ontvangt u een duidelijke en overzichtelijke offerte, zonder kleine lettertjes wel zo fijn & eerlijk voor iedereen.

Waarom gebruik maken van onze diensten?

Hiernaast vind je een antwoord op de vragen die de klanten het meest gesteld hebben aan ons. Mocht je toch een andere vraag hebben? Vul dan even ons contactformulier in en we komen binnen 12 uur bij je erop terug.

Elk project is uniek, dus het is niet mogelijk om direct de prijs van jouw airco montage vast te stellen. Je kunt echter wel een vrijblijvende en kosteloze offerte aanvragen via onze website. Op deze manier kunnen we een beter begrip krijgen van jouw project en je een nauwkeurige prijsopgave doen.

De startdatum van jouw airco montage is volledig afhankelijk van onze beschikbaarheid, maar doorgaans kunnen we het zo regelen dat we binnen 1 tot 2 weken van start kunnen gaan met ons team. Neem gerust contact met ons op om de startdatum van jouw airco montage te bespreken.

Bij Van Haren Techniek - Koelen & Verwarmen heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse gerenommeerde merken voor airconditioning, waaronder LG, Mitsubishi en Daikin. 

Iedere airco heeft verschillende capaciteiten dus er wordt wel gekeken na de ruimtes die gekoeld en/of verwarmd moeten worden.

Volgens de Europese wetgeving moeten fabrikanten 2 jaar Garantie op hun producten. Sommige fabrikanten zijn zelfs zo overtuigd van hun producten dat ze deze termijn voor bepaalde onderdelen opschroeven naar 3 of 5 of zelfs 10 jaar of meer. 

Let op: Bij een langere garantie periode dan 2 jaar eisen de meeste fabrikanten een airco onderhoudscontract.

Onze populaire diensten...

Wij bieden diverse soorten airco diensten aan, zodat u altijd kunt genieten van de beste service.

Airco met montage

Onderhoudscontract

Storinghulp airco

Airco projecten

Kom met ons in contact

Heeft u een vraag?

Via het contactformulier stelt u eenvoudig en snel uw vraag. Wij streven ernaar om uw vraag binnen 12 uur te beantwoorden.

Belt u ons liever? Wij zijn bereikbaar op:
0639847258 en per e-mail op info@vanharentechniek.nl

Stel ons hieronder uw vraag